Pentru a fi părul, energică și frumoasă, ea trebuie să fie obiectul de atenție constantă și de îngrijire. Nevoile ei, cu toate acestea, nu au fost constante, ci variază cu ani timpuri. Haideți să aflăm, mai ales că trebuie să cosească noi in cea mai calda si mult asteptatul sezon.

Ar fi bine, în cazul în care produsele pentru păr оситуряват de protecție de razele UV. Dar nu trebuie să refuze отлюбимия dvs. de sampon sau balsam, care acoperă restul de nevoile parului-vă, în cazul în care nu dispune de astfel de. Vă oferim simplă pentru prepararea de spray de protecție solară, pentru a proteja parul de uscarea excesivă, de iluminat și alte schimbări nedorite. În acest scop, aveți nevoie de doar câteva picături de ulei din semințe de struguri și o sticla de apa de trandafir. Se adauga untul la благоуханната lichid și se agită bine. Впръскайте pe întreaga lungime a părului, și pieptănați pentru mai uniformă разнасяне produsului. Soldul de casă pregătite de spray-păstrați într-un loc răcoros și se agită bine înainte de fiecare utilizare ulterioară.

 

Pălărie cu borduri largi, de asemenea, o modalitate foarte bună de a ascunde parul de la soare arzator.

În plus, ceea ce vă va scuti de инсолация, acest frumos accesoriu va atasa mai mult de eleganță și de desăvârșire o viziune, așa că nu-l ignora.

În căldura verii sunt destul de agresiv față de părul, așa că nu vă supuneți-l suplimentar de stres termic, folosind pentru montarea de aparate. Aveți posibilitatea să părăsească zonele de cheaguri de a se usca, fără ajutorul unui uscător de păr pentru a înlocui fiare de călcat curling, cu role si uita de presă, cel puțin pentru un timp.

Astfel ca parul devine mai vulnerabil în timpul verii, este de dorit ca ei să nu ia în considerare chimice în această perioadă. Ar fi fost mai bine profita de щадящ produs ca naturale henna sau aplicați o lungă бояпреди debutul calde luni și păstra culoarea potrivite cu șampon, balsam și mască.

Din cauza temperaturilor ridicate, lână ușor de a pierde umezeala, de aceea подхранващата cosmetice, vă va aduce beneficii uriașe. Ingrediente precum uleiuri naturale, extracte de plante, lapte și vitamine refac rapid хидробаланса si a preveni deteriorarea parului.

Este destul de normal, este parul si scalpul, pentru a se murdăresc mai repede, în cel mai cald anotimp. Iată de ce este bine să obțineți un șampon pentru utilizare frecventă, mai ales dacă sunteți predispus la transpirație excesivă. Aceste produse oferă de încredere, dar, de asemenea destul de delicat să se spele, că nu privează de păr natural sa o barieră de protecție.

Înainte de a căuta răcoare în cineva piscina, asigurați-vă că părul dumneavoastră este în siguranță protejate de medicamente, adăugate pentru tratarea apei. Clorul, de exemplu, poate surprinde neplăcut блондинките, cum le picteze părul în nuanțe verzui. Mai bine să purtați cască de înot sau cu atenție, se aplica balsam, nu se spala pe fiecare șuviță.

 

Cum să aibă grijă de părul după o pauză de noi la mare?

Atunci când suntem în vacanță, nu întotdeauna ne reușește să aibă grijă suficient pentru a-păr. Este, cu siguranță, nu ne reușește, atunci când suntem în vacanță la mare. Dar chiar și să aibă grijă de părul tău, de bine, după întoarcerea din vacanță, pentru a face o procedura de înlocuire. Mare, soare și de aerul de mare ajutor, dar pentru păr – doar parțial.

Puteți face tratamente pentru păr, cu ceaiuri de plante. Sau de a face o procedura cu mai multe specii de plante – musetel, victoriei, urzica, brusture, frunze de mesteacan, cimbru, flori de tei și mentă. Se toarnă o jumătate de litru de apă clocotită și se lasă iarba să vină de o oră. După spălare cu ierburi, clatiti parul.

Simplu pentru a efectua тонизирующей și relaxantă program pentru al tău obosit și deteriorate de soare de păr.