Lungi, scurte, seci sau parul gras. Ce-o fi fost, vreodată, întrebat vreodată, dacă vă grijă în mod corespunzător pentru ea? Dacă utilizați produsele potrivite?

 

Poate dacă dumneavoastră șampon deteriora parul? Trebuie să-l сресвате mai multe ori, sau nu?

Cu mai mult de 100 000 de parul de pe cap, aveți nevoie pentru a afla cum de a menține părul sănătos și frumos.

În cele mai multe cazuri, tipul de piele se potrivește părului. De exemplu, dacă aveți părul uscat, vei avea și piele uscată; același lucru este valabil parului gras și gras. Pe piață există mii de produse, care ar trebui să ajute parul, dar unele dintre ele fac mai mult rău decât bine.

Parul uscat nu este atât de moale și plăcută la atingere. Există o mulțime de teorii posibile, de ce parul exact cum, dar acest lucru se datorează în principal de gene. Desigur, este de mare importanță și atunci, cum ai grija de ea. Bine ar fi să se spele parul de 2-3 ori pe săptămână pentru a hidrata pielea capului. Produsele care conțin ulei din nuci de shea si germeni de grau, sunt bune pentru hidratare. Fii atent cu utilizarea de substanțe chimice și a presei, în special atunci când acest tip de păr. Încercați să se gândească la firele de păr, astfel ca te gandesti la pielea ta – nu ai putea rula fata ei în 1875 w aer cald în fiecare zi, nu-i așa? Nu uitați, pentru a nu exagerati cu aplicarea de vopsea pentru păr. Frecvente de colorare va avea consecințe dezastruoase pentru păr uscat, de aceea este mai bine să caute mai puțin invazive de opțiuni, cum ar fi henna sau, cel puțin безамонячна de vopsea. De protecție de la soare de vară este recomandată, iar cel mai simplu mod este de a purta pălărie de plajă. Acest lucru se poate dovedi a fi foarte interesant accesoriu la банския costum.

 

Să se SPELE.

Dacă sunteți de la „clasic” de tip sau preferați, moderne, coafuri de zi cu zi și în mod regulat de îngrijire a părului sunt necesare pentru a obține o bună vedere de coafuri de sex masculin. Îngrijit de sex masculin a parului nu este un privilegiu numai populare personalități. Ca o mașină, și păr aveți nevoie de suport pentru a menține puterea, elasticitatea și strălucire. Vă oferim câteva sfaturi simple de îngrijire de zi cu zi.

 

ALEGEREA SAMPON.

Barbatii de multe ori неглижират alegerea sampon. În cele mai multe cazuri, ei lasă pe altcineva, pentru a alege un produs în loc de ei (soția, prietena, mama și așa mai departe), pentru că nu cred că este importantă sau simt că nu sunt în stare să facă alegerea corectă. Ia un sampon cu placuta un parfum liniștitor. Dacă aveți orice probleme, cum ar fi matreata sau caderea parului, alege un produs care se descurcă cu această problemă (relevante de produse de la matreata.

Nu mai minunată senzație decât un duș fierbinte, după o zi grea, dar apă caldă afectează foarte rău părul. Se spala prea multe grasimi de separare din păr și de pe scalp, și le face prea uscat, așa că folosiți apă, care are o temperatura un pic mai mare decât temperatura corpului, de aceea, pentru a vă a fost frumos și, în același timp, pentru a proteja parul. Freca sampon, masaj ușor pielea capului cu vârful degetelor (nu cu unghiile).

 

 

De USCARE.

Barbatii produc cele mai grave de deteriorare a parului la uscare cu un halat de baie. Atunci cand parul este umed, este foarte vulnerabil. Cu un puternic frecarea cu halat de baie, unele dintre păr, оплитат în fibre хавлията și sfâșia, dar în partea de sus strat protector de păr și de rău de la накъсването. Acest lucru conferă părului ros de vedere. Pentru a vă proteja părul, în primul rând оттърсете excesul de apă, după care cu grijă inmuiati un prosop restul de umiditate în direcția de creștere, și nu în urmă și nu se spală agresiv. Подсушаването prin urmare, nevoie de un pic mai mult timp, dar numai după câteva подстригвания veti observa ca parul tau este deja arata mai bine. Uscător de păr este, de asemenea, pot duce la deteriorarea parului. Prea lungă de uscare, în special dacă este foarte cald aerul, poate s-au uscat părul și pielea capului.

 

 

ASPECT ȘI STIL.

Alegeți-vă confortabil coafura că puteți salva cu ușurință în viața de zi cu zi, pentru a mai puțin de cinci minute. Nu разресвайте uda parul cu o perie. Atunci cand parul este umed, разресвайте cu mare creasta. Starea parului de multe ori reflectă starea generală a organismului. Prin urmare, a – hraniti corect, спортувайте, bea o mulțime de apă, наспивайте cu atenție și să încerce să reducă stresul în viața lor la un nivel minim. Acest lucru vă va oferi un par sanatos si pielea capului. O stare bună de sănătate și stilul de viață pot, de asemenea, accelera cresterea parului.

 

MENȚINEȚI PIELEA CAPULUI.

Parul incepe cu o piele a capului. Acolo sunt rădăcinile, de unde părul „produse”. Prin urmare, nu puteți avea, de sănătos și de bine arată părul, dacă aveți probleme cu pielea capului. Nu uitați că pielea de pe cap și de pe orice senzație de disconfort luați măsurile necesare.

Părul същестен element al aspectului, prin urmare, menținerea ei în stare bună ne poate face mai atractive și de a îmbunătăți sentimentul nostru de sine.